Expert Dev, s.r.o.

Vývoj Perfex CRM

Perfex CRM je moderní CRM systém navržený pro optimalizaci správy kontaktů a zefektivnění obchodních činností. Tento nástroj nabízí mnoho funkcí a přizpůsobitelné rozhraní, které zlepšují zákaznický servis, zvyšují efektivitu a podporují růst firmy. Perfex CRM je ideální pro ty, kteří hledají efektivní cloudové řešení pro správu zákaznických vztahů a integraci s dalšími informačními systémy.

0
Let zkušeností
0
Specialistů
0 +
Klientů
0 k+
Splněných úkolů
Reference

Nově vybrané reference

Crm od expert dev

Proč si vybrat Expert Dev k vývoji Perfex CRM

Výběr Expert Dev pro vývoj CRM systému, jako je Perfex CRM nebo jiné CRM systémy na míru, vám mohou přinést řadu výhod. Naše zkušenosti s vývojem informačních systémů na míru zajišťují, že váš CRM systém bude přesně odpovídat vašim potřebám. Specializujeme se na tvorbu a implementaci cloudových řešení kompatibilních s vašimi stávajícími systémy. Použití frameworku CodeIgniter nám umožňuje vyvíjet výkonné a bezpečné aplikace, které se snadno přizpůsobí specifickým požadavkům.

Co všechno umí Perfex CRM?

Perfex CRM je vysoce přizpůsobitelný CRM systém, který neustále upravujeme podle aktuálních potřeb trhu. Díky našim bohatým zkušenostem s programováním rozšíření pro Perfex CRM můžeme nabídnout nejen základní funkce, ale i pokročilá řešení na míru.

  • Umožňuje mít všechny kontakty centralizované a sledovat historii jejich interakcí.
  • Zefektivňuje prodejní proces pomocí automatizovaných úkolů a připomínek.
  • Umožňuje plánovat a spravovat kampaně s cílením na specifické zákaznické segmenty.
  • Umožňuje spravovat zákaznické požadavky prostřednictvím integrovaného systému.
  • Vytváří detailní reporty a analýzy pro lepší pochopení výkonnosti a efektivity.
  • Snadno se integruje s e-mailovými službami, účetními systémy a dalšími aplikacemi.
  • Umožňuje sledovat úkoly a projekty, přidělovat je členům týmu a měřit jejich pokrok.
  • Umožňuje přístup k systému z mobilních zařízení, což podporuje práci na cestách.
  • Zajišťuje ochranu vašich dat díky propracovaným bezpečnostním opatřením.
Jak to funguje

Vývoj Perfex CRM ve 4 krocích

Analýza potřeb a plánování

Nejprve provádíme důkladnou analýzu vašich obchodních procesů, cílů a specifických požadavků na CRM systém. Tato analýza nám umožňuje vypracovat plán, který zabezpečí, že Perfex CRM bude optimálně přizpůsoben vašim potřebám a všechny důležité funkce budou správně implementovány.

Kustomizace a nastavení systému

Po dokončení plánování přistoupíme k úpravě a konfiguraci systému. Perfex CRM upravíme tak, aby splňoval vaše specifické požadavky, včetně změn v uživatelském rozhraní, přidání potřebných funkcí a nastavení parametrů. Tento krok také zahrnuje implementaci vlastních modulů a integraci s vašimi existujícími informačními systémy.

Integrace s ostatními systémy

Důležitým faktorem úspěšného vývoje CRM je jeho schopnost integrace s dalšími systémy. Naši experti zajistí, že Perfex CRM bude bezproblémově spolupracovat s vašimi současnými informačními systémy a dalšími důležitými aplikacemi, čímž se zajistí efektivní tok informací a dat mezi jednotlivými systémy.

Podpora uživatelů

Po implementaci Perfex CRM vám naši odborníci poskytnou podporu při používání všech funkcí systému. Zajistíme, abyste měli všechny potřebné nástroje a znalosti pro efektivní využití CRM systému, čímž usnadníme hladký přechod na nový systém.

Proberme to společně

Kontaktní formulář

Máte zájem o některou z našich nabízených služeb? Potřebujete poradit a společně probrat váš projekt? Pomůžeme vám s výběrem ideálního řešení právě pro vás.
FAQ

Časté otázky a odpovědi

Délka vývoje závisí na specifických požadavcích a složitosti projektu. Obvykle trvá od několika týdnů do několika měsíců.

Rise CRM se vyznačuje větší flexibilitou a přizpůsobitelností pro specifické potřeby vaší firmy. Perfex CRM je více standardizované řešení, zatímco Rise CRM nabízí rozsáhlé možnosti kustomizace a integrace.

Integrace probíhá při přizpůsobení a nastavení systému, kde naši specialisté zajistí hladké propojení s vašimi aktuálními aplikacemi.

Náklady závisí na rozsahu kustomizace, počtu funkcí a složitosti integrace. Po analýze vašich potřeb poskytneme konkrétní cenovou nabídku.

Po dokončení vývoje poskytujeme technickou pomoc, aktualizace a údržbu, aby byl váš Perfex CRM stále aktuální a funkční.

Perfex CRM je flexibilní cloudové řešení, které usnadňuje správu kontaktů, zlepšuje efektivitu obchodních procesů a podporuje růst firmy. Je snadno přizpůsobitelné, kompatibilní s jinými informačními systémy a poskytuje komplexní nástroje pro customer relationship management.

Nabízíme po celé čr

Naše služby
neznají hranic

Mapa České republiky s vyznačenými lokalitami, kde společnost Expert Dev nabízí své služby
  • Zlín
  • Brno
  • Praha
  • Olomouc
  • Ostrava a další
Co dále nabízíme?

Webový rozcestník a další doplňkové služby