Expert Dev, s.r.o.

Zbožové srovnávače

Pomocí reklamních platforem zbožových srovnávačů vám nabízíme efektivní způsob, jak můžete oslovit relevantní zákazníky a zvýšit prodeje vašeho produktu. Placená reklama na zbožových srovnávačích nabízí e-shopům možnost zvýšit viditelnost svých produktů, přilákat nové zákazníky a maximalizovat prodeje svých produktů. Zbožové srovnávače patří v České republice mezi velmi oblíbené online nástroje a za pomocí cílené reklamy se váš produkt může dostat před zraky tisíců denně vyhledávajících potenciálních kupujících.

0
Let zkušeností
0
Specialistů
0 +
Klientů
0 k+
Splněných úkolů
Kde investujeme

Nejznámější zbožové srovnávače

Heureka.cz

Heureka.cz je jedním z největších a nejznámějších zbožových srovnávačů v České republice. Její výhodou je vybudované vysoká důvěra mezi uživateli, což znamená, že vaše nabízené produkty mají na Heurece větší šanci na konverzi. Především pro e-shopy je to ideální platforma pro zvýšení viditelnosti produktů a získání nových zákazníků.

Zboží.cz

Zboží.cz je dalším populárním zbožovým srovnávačem, který se vyznačuje širokou škálou kategorií a produktů. Jeho uživatelsky přívětivé rozhraní a pokročilé filtry umožňují zákazníkům snadné a rychlé porovnání produktů, které vede k zvýšení pravděpodobnosti nákupu. Pro majitelé e-shopů je Zboží.cz efektivním kanálem pro dosažení širokého spektra potenciálních zákazníků, především uživatelů Seznam.cz

Favi.cz

Favi.cz je specializovaný zbožový srovnávač zaměřený především na elektroniku, módu a domácí potřeby. Vyniká intuitivním rozhraním, přehledným zobrazením cen a užitečnými funkcemi, jako je filtrace produktů podle hodnocení prodejců, atd. Favi se stává důležitým kanálem pro e-shopové prodejce, kteří potřebují oslovit cílenou skupinu zákazníků v těchto cílených oblastech.

Biano.cz

Biano.cz se zaměřuje na nábytek, bytové doplňky a interiérové designové produkty. Pro e-shopy podnikající v těchto segmentech je Biano.cz ideálním kanálem pro prezentaci svých produktů potenciálním zákazníkům, kteří aktivně hledají nábytek a doplňky pro svůj domov.

Glami.cz

Glami.cz je oblíbený zbožový srovnávač, který spojuje módní a kosmetické produkty od různých e-shopů. Jeho moderní design, inspirativní články a trendy umožňují e-shopům prezentovat své produkty v atraktivním a inspirativním prostředí, což přináší slibný potenciál k úspěšnému prodeji vašich produktů.

Reference

Nově vybrané reference

Nechejte to profesionálům

Proč zbožové srovnávače od Expert Dev?

Dodržujeme termíny

Co si domluvíme, to také dodržíme. Zakládáme si na fungující a proaktivní spolupráci. Včasný a rychlý termín je pro nás důležitý.

Tým profesionálů

Máme komplexní tým specialistů pro různé oblasti. Díky tomu tvoříme úspěšné projekty pro podnikatele jakéhokoliv zaměření.

Příjemné ceny

Veškeré naše služby nabízíme za přívětivé ceny bez skrytých poplatků, které odpovídají potřebám a rozpočtu našich klientů.

Technická podpora

Klientům poskytujeme pravidelný servis i poradenskou činnost. Nenecháme vás v tom samotné a budeme tu pro za všech okolností.

Proberme to společně

Kontaktní formulář

Máte zájem o některou z našich nabízených služeb? Potřebujete poradit a společně probrat váš projekt? Pomůžeme vám s výběrem ideálního řešení právě pro vás.
FAQ

Časté otázky a odpovědi

To závisí na vašem produktu, cílové skupině a marketingových cílech. Vše s klienty nejprve konzultujeme, a poté pomáháme zvolit ten nejefektivnější nástroj.

Cena se liší v závislosti na srovnávači, typu reklamy a cíleném publiku. Většinou se jedná o model PPC (pay-per-click), kde platíte za prokliky na vaši reklamu.

Výsledky se odvíjejí od kampaně, srovnávače a cílového publika. Můžete očekávat zvýšenou návštěvnost webu, růst konverzí a prodejů, a posílení brandingu.

Všechny nabídky stanovujeme individuálně. Pokud chcete znát předběžnou cenovou nabídku, kdykoliv nás kontaktujte s vašimi požadavky a my vám vytvoříme cenovou kalkulaci.

Specializujeme se na SEO, PPC reklamu, grafické práce, sociální sítě, tvorbu webových stránek a e-shopů. Postaráme se vám tak o kompletní online marketing.

Nabízíme po celé čr

Naše služby
neznají hranic

Mapa České republiky s vyznačenými lokalitami, kde společnost Expert Dev nabízí své služby
  • Zlín
  • Brno
  • Praha
  • Olomouc
  • Ostrava a další
Nabídka dalších služeb

Webový rozcestník a další doplňkové služby