Expert Dev, s.r.o.

Obsahový marketing

Obsahový marketing je marketingová strategie, která se zaměřuje na tvorbu a sdílení kvalitního a užitečného obsahu, který oslovuje vaši cílovou skupinu a buduje s ní dlouhodobý vztah. Tento druh marketingu klade důraz na poskytování hodnotného obsahu, který řeší potřeby, zájmy a problémy cílového publika, místo přímého propagování produktů nebo služeb. Cílem není prodávat produkty nebo služby přímo, ale spíše budovat důvěru a autoritu ve vašem oboru a přirozeně tak přilákat zákazníky.

0
Let zkušeností
0
Specialistů
0 +
Klientů
0 k+
Splněných úkolů
CÍL A PLÁN

Strategie obsahového marketingu

Zaměření na kvalitní obsah: Obsah by měl být relevantní, užitečný a poutavý pro vaše cílové zákazníky. Může se jednat o blogové příspěvky, infografiky, videa, e-booky, podcasty a další formy obsahu.

Dlouhodobá strategie: V obsahovém marketingu jde o dlouhodobou strategii, která vyžaduje trpělivost a konzistentní úsilí. Výsledky se dostaví až po delší době, ale investice se vám vrátí v podobě věrných zákazníků a rostoucího návštěvnosti webových stránek.

Budování vztahů: Obsahový marketing vám pomůže budovat si vztahy se zájemci a zákazníky. Poskytováním užitečného obsahu si získáte jejich důvěru a respekt, což povede k loajalitě a opakovaným nákupům.

Organická návštěvnost: Kvalitní obsah pomáhá zvyšovat organickou návštěvnost vašich webových stránek z vyhledávačů. Lidé, kteří hledají informace ve vašem oboru, s větší pravděpodobností najdou váš web a dozví se tak o vaší nabídce.

Reference

Nově vybrané reference

UMÍSTĚNÍ

Kde je vhodné využít obsahový marketing

Webové stránky: Blog, novinky, sekce FAQ, případové studie, infografiky a další formy obsahu.

Sociální sítě: Sdílení obsahu na Facebooku, Twitteru, LinkedInu, Instagramu a dalších platformách.

Hostování příspěvků na blozích: Psát články pro jiné blogy ve vašem oboru a budovat tak zpětné odkazy na váš web.

E-mailový marketing: Vytváření e-mailových newsletterů s užitečným obsahem a exkluzivními nabídkami pro vaše odběratele.

Videa: Vytváření a sdílení videí na YouTube a dalších video platformách.

Online komunity: Zapojení se do online komunit ve vašem oboru a sdílení vašich znalostí a zkušeností.

PROFESIONÁLOVÉ V OBORU

Proč využít obsahový marketing od Expert Dev?

Dodržujeme termíny

Co si domluvíme, to také dodržíme. Zakládáme si na fungující a proaktivní spolupráci. Včasný a rychlý termín je pro nás důležitý.

Tým profesionálů

Máme komplexní tým specialistů pro různé oblasti. Díky tomu tvoříme úspěšné projekty pro podnikatele jakéhokoliv zaměření.

Příjemné ceny

Veškeré naše služby nabízíme za přívětivé ceny bez skrytých poplatků, které odpovídají potřebám a rozpočtu našich klientů.

Technická podpora

Klientům poskytujeme pravidelný servis i poradenskou činnost. Nenecháme vás v tom samotné a budeme tu pro za všech okolností.

Proberme to společně

Kontaktní formulář

Máte zájem o některou z našich nabízených služeb? Potřebujete poradit a společně probrat váš projekt? Pomůžeme vám s výběrem ideálního řešení právě pro vás.
FAQ

Časté otázky a odpovědi

Pokud je SEO provedeno správně, Váš web by se měl pravidelně zobrazovat na prvních pozicích ve vyhledávání, což představuje jasnou konkurenční výhodu a vyšší návštěvnost.

Klíčová slova se všemi potřebnými statistikami lze najít v mnoha online nástrojích. Mezi ty přední patří například Marketing Miner nebo Collabim.

Jakmile jsou SEO práce hotové, první výsledky mohou být zřejmé někdy i po několika měsících. Orientační dobu lze stanovit na tři měsíce od optimalizace.

Chyba je většinou v indexaci webových stránek nebo off-page faktorech, které zahrnují například i PR články, aktivitu na sociálních sítích nebo zpětné odkazy.

Důležitý je zejména algoritmus vyhledávačů, kvalitní obsah zahrnující klíčová slova, prolinkování webu a řada dalších výše zmíněných faktorů.

V první řadě nedostatečné nebo nadměrné využití klíčových slov, skrytí některých textových částí nebo provedení optimalizace ze strany konkurence.

Linkbuilding nebo též linkování spočívá ve využití hypertextových odkazů na webu. Zde řadíme taktéž budování zpětných odkazů směřujících z jiných webů na Váš.

Faktorů může být více, například změna algoritmu u vyhledávačů nebo pokud se konkurence rozhodne pro spuštění PPC kampaně. Naši SEO specialisté umí včas odhalit pravou příčinu a rychle najít řešení.

Nabízíme po celé čr

Naše služby
neznají hranic

Mapa České republiky s vyznačenými lokalitami, kde společnost Expert Dev nabízí své služby
  • Zlín
  • Brno
  • Praha
  • Olomouc
  • Ostrava a další
NABÍDKA DALŠÍCH SLUŽEB

Webový rozcestník a další doplňkové služby