Expert Dev, s.r.o.

Mikrostránky

Mikrostránky jsou efektivním nástrojem pro SEO a online propagaci, který vám pomůže oslovit relevantní cílové publikum z vybrané lokality a dosáhnout vašich podnikatelských cílů. Jedná se o jednostránkové weby zaměřené na specifické téma nebo produkt, které mohou sloužit i jako doplněk k vašemu hlavnímu webu. Microsite má svou vlastní URL, jedinečnou doménu s vybraným klíčovým slovem. Tento typ webu se od hlavní prezentace (např. firemního webu) liší především svým účelem a strukturou informací. Dalšími rozdíly mohou být i odlišné grafické provedení, ovládání, záměry, cílová skupina a jiné. 

0
Let zkušeností
0
Specialistů
0 +
Klientů
0 k+
Splněných úkolů
Výhody mikrostránek

Proč používat mikrostránky?

Zaměřený obsah a cílená komunikace

Jednou z klíčových výhod mikrostránek je možnost zaměřit se na konkrétní téma, produkt nebo událost. V naší agentuře chápeme důležitost cílené komunikace a mikrostránky nám umožňují vytvořit obsah přesně na míru určitému segmentu cílového trhu. Díky tomu můžeme lépe oslovit potenciální zákazníky a přimět je k požadované akci, ať už se jedná o nákup, registraci nebo sdílení obsahu.

Flexibilita a rychlá implementace

Mikrostránky jsou ideálním řešením pro rychlé a flexibilní nasazení online kampaně. V naší agentuře využíváme moderních technologií a metodik, které nám umožňují rychle vytvořit a spustit mikrostránku v reakci na aktuální tržní potřeby nebo události. To znamená, že můžeme reagovat na aktuální trendy a události v reálném čase, což zvyšuje efektivitu našich marketingových kampaní.

Zvýšená viditelnost a SEO

Každá mikrostránka má svou vlastní URL a doménu, což umožňuje lepší optimalizaci pro vyhledávače. V naší agentuře se zaměřujeme na integrovaný přístup k SEO, což znamená, že vytváříme obsah s klíčovými slovy a meta popisy, které pomáhají zvýšit viditelnost mikrostránky ve výsledcích vyhledávání.

Přesná měřitelnost a analýza

Díky samostatné URL a specifickému obsahu mikrostránky je mnohem snazší sledovat a měřit výkonnost vašich online kampaní. V naší agentuře využíváme pokročilé analytické nástroje, které nám poskytují detailní informace o návštěvnosti, chování uživatelů a konverzních cestách, což nám umožňuje neustále optimalizovat a vylepšovat výkon našich mikrostránek.

Kreativní svoboda a inovace

Mikrostránky poskytují větší kreativní svobodu a prostor pro inovace. Můžeme experimentovat s různými designy, kreativním textem, grafickými prvky, animacemi nebo interaktivními funkcemi. Tato flexibilita nám umožňuje vytvářet nejen vizuálně atraktivní, ale také zcela unikátní uživatelské zážitky

Reference

Nově vybrané reference

Zlepšete své podnikání díky Microsite

Proč chtít mikrostránku od Expert dev

Dodržujeme termíny

Co si domluvíme, to také dodržíme. Zakládáme si na fungující a proaktivní spolupráci. Včasný a rychlý termín je pro nás důležitý.

Tým profesionálů

Máme komplexní tým specialistů pro různé oblasti. Díky tomu tvoříme úspěšné projekty pro podnikatele jakéhokoliv zaměření.

Příjemné ceny

Veškeré naše služby nabízíme za přívětivé ceny bez skrytých poplatků, které odpovídají potřebám a rozpočtu našich klientů.

Technická podpora

Klientům poskytujeme pravidelný servis i poradenskou činnost. Nenecháme vás v tom samotné a budeme tu pro za všech okolností.

Proberme to společně

Kontaktní formulář

Máte zájem o některou z našich nabízených služeb? Potřebujete poradit a společně probrat váš projekt? Pomůžeme vám s výběrem ideálního řešení právě pro vás.
FAQ

Časté otázky a odpovědi

Připravíme detailní návrh, který vám odprezentujeme. Jakmile budete s koncepcí spokojeni, pustíme se do práce. Připravíme pro vás mikrostránku, která bude svižná, responzivní a přehledná. 

Mikrostránky tvoříme od 7 500,- Kč. Pro bližší představu o ceně nás prosím kontaktujte a sdělte nám podrobnosti o vašem projektu. Rádi vám vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Ne, obsah pro vaši mikrostránku můžeme napsat za vás. Naši copywriteři mají bohaté zkušenosti s tvorbou obsahu, který osloví vaši cílovou skupinu. Samozřejmě máte možnost si obsah napsat sami, nebo nám poskytnout podklady, ze kterých budeme vycházet.

Ano, obsah mikrostránky budete moci kdykoli upravovat a aktualizovat. Nabízíme vám uživatelsky přívětivý redakční systém, který vám umožní snadno měnit texty, obrázky a další prvky bez nutnosti znalosti programování. V případě potřeby vám s úpravami obsahu rádi pomůžeme i my.

Doba, kterou zabere vytvoření mikrostránky, závisí na její komplexnosti, rozsahu a rychlosti schvalovacích procesů. Obecně se dá očekávat, že jednodušší mikrostránky budou hotové za několik dní, zatímco složitější projekty mohou trvat i několik týdnů.

Ano, sociální média mohou být integrována do mikrostránky pomocí ikon odkazujících na vaše profily. To vám umožní rozšířit dosah vaší mikrostránky a spojit se s vaší cílovou skupinou na různých platformách.

Ano, rádi vám poskytneme reference od klientů, pro které jsme tvořili mikrostránky. Můžete se tak dozvědět více o našich zkušenostech a o tom, jak jsme pomohli zákazníkům s jejich projekty.

Nabízíme po celé čr

Naše služby
neznají hranic

Mapa České republiky s vyznačenými lokalitami, kde společnost Expert Dev nabízí své služby
  • Zlín
  • Brno
  • Praha
  • Olomouc
  • Ostrava a další
Také vám navrhnout

Webový rozcestník a další doplňkové služby