Expert Dev, s.r.o.

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
PRO STAVEBNÍ FIRMY

Vstupte do digitálního světa s naší profesionální tvorbou webových stránek pro stavební firmy! V dnešní konkurenční stavební branži je klíčové mít nejen pevný základ v reálném světě, ale také dominovat online.

Při vytváření webových stránek klademe důraz nejen na moderní vzhled, ale také na funkčnost, která zajistí, že váš web bude snadno nalezen zákazníky. SEO optimalizace klíčových slov pro vyhledávače Google a Seznam je pro nás samozřejmostí. Také víme, že funkce jako interaktivní mapa, virtuální prohlídka, či různé 3D modely jsou pro webové stránky stavební firmy nezbytností.

S našimi mnohaletými zkušenostmi se tvorba webových stránek pro stavební firmy může pro vaše stránky přizpůsobit přesně podle potřeb a specifik vašeho oboru. Ať už jste specialisté na půdorysy domů, kompletní stavbu domů nebo se zaměřujete na montáže sádrokartonu a rekonstrukce bytových jader, my zajistíme, aby váš web přesně odrážel vaši práci a služby, které nabízíte. Přenechte nám tvorbu vaší webové stránky a postavte své stavební podnikání na pevný základ v digitálním prostoru.

Nově
vybrané reference

Naši
vážení
zákazníci

Šablonové webové stránky

Naše šablonové webové stránky pro stavební firmy jsou navrženy s ohledem na moderní design a specifika stavebnictví. Klienti mohou rychle a jednoduše vybrat šablonu, která nejlépe odpovídá jejich firemní identitě a potřebám. Každá šablona je optimalizována pro mobilní zařízení, což zajišťuje skvělý uživatelský zážitek na všech typech zařízení.

Proč zvolit šablonu? Šetří čas a finanční prostředky, a zároveň poskytuje profesionální vzhled. Šablony jsou připraveny na rychlou implementaci, ať už potřebujete webovou stránku rychle spustit nebo plánujete postupné vylepšování.

Webové stránky na míru

Pro stavební firmy, které hledají jedinečný a přizpůsobený online zážitek, nabízíme tvorbu webových stránek na míru. Spolupracujeme s každým klientem individuálně, abychom plně porozuměli jejich potřebám a cílům. Během tohoto procesu pracujeme na vytvoření unikátního designu, který reflektuje firemní identitu a zároveň poskytuje optimální uživatelský zážitek.

Proč zvolit tvorbu na míru? Unikátní design a funkcionality. Každý prvek je navržen podle konkrétních požadavků klienta, což zajišťuje maximální flexibilitu. Tímto způsobem můžete získat webovou stránku přesně podle svých představ a odlišit se od konkurence.

Ukázka spolupráce s klientem STAVYMA spol. s.r.o.

Spolupráce s naším klientem Stavyma reality byla pozoruhodným projektem, během něhož jsme implementovali různé speciální funkce pro optimalizaci jejich online přítomnosti. Implementovali jsme interaktivní mapy, vizualizace nebo interaktivní prvky umožňující prohlížení jednotlivých pater bytů a další inovativní prvky. Tyto funkce vytvořili moderní webovou prezentaci, která přinesla zákazníkům nový a poutavý způsob objevování nabízených nemovitostí. Tato funkčnost nejen zvýšila atraktivitu webových stránek, ale také podpořila prodejnost a úspěch stavebních projektů. Společně jsme dosáhli efektivní kombinace moderních technologií a estetického designu, která přinesla výrazné výsledky.

CO BY nemělo chybět na webových stránkách stavebních firem?

Na webové stránky pro stavební firmy je vhodné implementovat speciální funkce, které zdůrazní jejich profesionální přístup a schopnosti. Zde jsou některé návrhy:

3D modely

Detailní 3D modely jsou klíčovým prvkem prezentace architektonických návrhů a umožňují klientům lépe porozumět designovým a prostorovým prvkům. Využíváme moderní technologie pro tvorbu realistických 3D modelů, které přinášejí vizuální zážitek a poskytuje lepší představu o konečném vzhledu projektu. Předem si děláme samozřejmě i 2D model.

Virtuální prohlídky

Virtuální prohlídky nabízejí klientům možnost prozkoumat stavební projekty online a získat realistický náhled na budoucí nemovitosti. Virtuální prohlídky jsou efektivním online marketingovým nástrojem, který zvyšuje zapojení klientů a usnadňuje jim rozhodovací proces.

Interaktivní prvky

Integrované interaktivní prvky umožňují návštěvníkům aktivně interagovat s obsahem stránek a získat tak komplexnější povědomí o nabídce firmy. Moderní design webu zahrnuje interaktivní prvky, které zlepšují uživatelský zážitek a podporují návštěvníky při prozkoumávání projektů a služeb stavební společnosti.

Interaktivní mapy

Integrované interaktivní prvky umožňují návštěvníkům aktivně interagovat s obsahem stránek a získat tak komplexnější povědomí o nabídce firmy. Moderní design webu zahrnuje interaktivní prvky, které zlepšují uživatelský zážitek a podporují návštěvníky při prozkoumávání projektů a služeb stavební společnosti.

fOTOGRAFIE A PORTFOLIO

Kvalitní fotografie a prezentace dokončených staveb jsou klíčovým prvkem webových stránek stavebních firem, přičemž každá fotografie podporuje firemní vizuál a design. Fotografie a portfolia poskytují důkazy o kvalitě provedených prací a slouží jako silný vizuální nástroj pro získávání důvěry potenciálních klientů.

oNLINE KONTAKTNÍ FORMULÁŘE

Online kontaktní formuláře jsou snadno dostupné na webových stránkách stavebních firem, umožňují klientům rychlý a pohodlný způsob komunikace s firmou. Integrované online formuláře zvyšují efektivitu zpracování poptávek a umožňují stavebním firmám rychle reagovat na dotazy a požadavky od zájemců o služby.

Výhody webových stránek ve stavebnictví

Zvýšení viditelnosti

Webové stránky stavebních firem zvyšují jejich viditelnost online, umožňují klientům snadněji najít informace o nabízených službách a projektech. Díky optimalizaci pro vyhledávače jsou webové stránky stavebních firem lépe indexovány, což zvyšuje pravděpodobnost, že budou viděny potenciálními klienty. Moderní a responzivní design webových stránek přispívá k příjemnému uživatelskému zážitku, což motivuje návštěvníky stránek k prozkoumání nabídky firmy.

Důvěryhodnost a profesionalita

Webové stránky poskytují stavebním firmám platformu k prezentaci dosavadních úspěchů, referencí a portfolia, což buduje důvěru potenciálních klientů. Kvalitní obsah, včetně článků na blogu, projektových popisů a certifikací, zdůrazňuje odbornost a profesionální přístup firmy. Kontaktní údaje, přehledně prezentované na webových stránkách, vytvářejí dojem transparentnosti a snadné dostupnosti, což posiluje dojem odbornosti a profesionality.

Efektivní komunikace

Webové stránky stavebních firem poskytují efektivní prostředek komunikace s klienty a partnery prostřednictvím online formulářů, kontaktních údajů a přímé zpětné vazby. Aktualizace novinek, referencí a projektů na webových stránkách udržují klienty informované o aktuálním dění ve firmě a posilují komunikační kanály. Integrace sociálních médií umožňuje šíření relevantních informací o projektech a aktivitách firmy, což podporuje dialog a interakci s širokou veřejností.

Moderní technologie a inovace

Integrace moderních technologií, jako jsou interaktivní mapy, 3D modely a virtuální prohlídky, poskytuje webovým stránkám stavebních firem inovační a atraktivní prvek. Aktualizace webu s využitím moderních designových trendů a technologií přispívá k dojmu, že firma sleduje aktuální trendy v oboru a je otevřená inovacím. Online kalendáře dostupnosti a rezervační systémy umožňují snadné plánování schůzek s klienty a optimalizaci pracovního harmonogramu firmy.

Jiří Nevařil, hlavní Designer/programátor ve společnosti Expert Dev

Jiří Nevařil

Designer / Programátor
Online schůzka
Zaujali jsme? Sjednejte si nezávaznou online schůzku s naším obchodním zástupcem. Společně se pobavíte o potřebách vašeho projektu a možné spolupráci. Čím dříve se domluvíme, tím dříve bude hotovo.

Časté
otázky
a odpovědi

Proces závisí na komplexnosti projektu. Od konzultací po dokončení může trvat několik týdnů. Detaily jsou individuálně přizpůsobeny potřebám klienta.

Ceny se liší podle rozsahu projektu. Nabízíme transparentní cenové odhady a individuální plány, které odpovídají potřebám a rozpočtu klienta.

Silné webové stránky zvyšují viditelnost, přitahují nové klienty a posilují důvěru. Integrace online marketingových strategií zajišťuje efektivní propagaci.

Klienti mají plnou kontrolu nad obsahem svých stránek. Aktualizace mohou být provedeny podle potřeby, což zajišťuje čerstvý a relevantní obsah.

Ano, specializujeme se na tvorbu stránek pro firmy různých velikostí. Naše řešení jsou škálovatelná a přizpůsobitelná podle potřeb každé firmy.

Balíčky webových stránek od Expert Dev

Šablonové webové stránky

od 12 000 Kč

Pro menší firmy a živnostníky, kterým stačí jednoduché webovky.

Mikrostránky

od 7 500 Kč

Pro všechny, kteří potřebují rozšířit svůj web o novou mikrostránku.

Webové stránky na míru

od 30 000 Kč

Pro větší podnikatele, kteří touží po propracovaném a jedinečném webu.

E-shop

od 39 000 Kč

Pro každého, kdo chce úspěšně prodávat zboží na internetu.

Naše služby
neznají hranic

Odkazy služeb - mapa

Tvorbu webových stránek pro stavební firmy nabízíme po celé ČR.

Zlín | Brno | Praha | Olomouc | Ostrava a další