Expert Dev, s.r.o.

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
PRO REALITNÍ KANCELÁŘE

Tvorba webových stránek pro realitní kanceláře od specialistů z Expert Dev vám umožní profesionální prezentaci nemovitostí s důrazem na moderní technologie včetně UX a UI.
Vaše webové stránky doplníme o prvotřídní interaktivní prvky, kam patří například interaktivní mapa, 3D vizualizace nebo virtuální prohlídka a 3D model.

Naší silnou stránkou je také vývoj online kalkulaček pro webové stránky, které znatelně navyšují konverze a návštěvnost webu. Pro realitní weby je výhodná zejména hypoteční kalkulačka nebo daňová kalkulačka.

Vytvoříme pro vás webové stránky, které budou informovat o vašich nemovitostech, pomoci potenciálním kupujícím najít to pravé a zvýšit vaši online přítomnost.

Díky našemu týmu získáte dokonalé webové řešení, které vám pomůže lépe odprezentovat nabízené nemovitosti a předběhnout konkurenci přes promyšlené interaktivní prvky, poutavý design nebo copywriting psaný s maximálním důrazem na SEO. Jakýkoliv realitní web zvládneme také spolehlivě zpropagovat přes nástroje online marketingu. Váš projekt tak bude vždy viditelný přesně tam, kde se nachází vaše cílová skupina.

Nově
vybrané reference

Naši
vážení
zákazníci

WEB NA MÍRU PRO REALITNÍ KANCELÁŘE

Pokud si zvolíte web na míru, veškeré pasáže a webdesign budeme moci přizpůsobit přesně dle vašich představ. Každý detail webových stránek bude doladěn tak, aby zrcadlil jedinečnost a identitu vaší firmy s ohledem na funkčnost a rychlé načítání. Webová stránka bude také plně responzivní, aby se mohla plynule zobrazovat na dalších zařízeních, jako jsou tablety, chytré telefony apod. Při tvorbě textů klademe důraz na seocopywriting, čímž získáte první pozice ve vyhledávačích Google a Seznam. Webové stránky na míru vyvíjíme nejčastěji přes vlastní CMS systém, se kterým dokážeme web přizpůsobit jakékoliv funkcionalitě. Ve firmě Expert Dev se snažíme, aby webové stránky pro developery obsahovaly veškeré důležité pasáže a funkční prvky.

Webové stránky od Expert Dev jsou informativní, snadno se používají a pomáhají realitním kancelářím oslovit nové zákazníky a prodat více nemovitostí.

REALITNÍ WEBOVÉ STRÁNKY ZE ŠABLONY

Realitní webové stránky ze šablony od společnosti Expert Dev. Šablony jsou moderní a profesionální a snadno se přizpůsobují potřebám realitních kanceláří.

Naše šablonové webové stránky představují rychlý a efektivní způsob, jak získat profesionální a moderní webovou prezentaci bez nutnosti dlouhého vývoje od základu. Webové šablony nabízejí elegantní webdesign, propojení s klíčovými funkcemi a snadnou správu obsahu. Oproti webům na míru je tento způsob také cenově dostupnější. I když šablony poskytují hotové designové prvky, textový obsah lze upravit podle potřeb každé realitní kanceláře. Po technické stránce můžeme váš realitní web doplnit o užitečné funkce, jako je rezervační systém, filtrování nemovitostí, poptávkový formulář a další. Šablonové weby vyvíjíme přes redakční systém WordPress, Drupal, Joomla! nebo například Ruby on Rails.

REALITNÍ WEB PRO KLIENTY

Z oblasti developerských projektů jsme vytvořili v rámci projektu Pozemky Třebčín webovou stránku na přání klienta, která měla za úkol prezentovat volné pozemky ke koupi. Naši vývojáři zpracovali pro webovou prezentaci 360° panorama a interaktivní mapu s tabulkou volných pozemků, kterou bylo možné filtrovat dle parametrů, jako dostupnost, cena nebo rozměr pozemku. U volných pozemků si bylo možné také zobrazit PDF soubor se všemi důležitými informacemi o pozemku.
Kromě webové stránky jsme vytvořili také online marketingovou kampaň přes nástroje Google Ads a Sklik. Díky přesnému zásahu cílové skupiny a dostatečně vysokému budgetu se volné pozemky začaly velmi rychle rozprodávat. Součástí naší propagace byla i správa inzerátu na webu Sreality a grafický návrh billboardu. Klient byl s celkovým výsledkem kampaně velmi spokojen a posléze s námi navázal dlouhodobou spolupráci i pro další projekty.

Realitní web pro klienty od společnosti Expert Dev. Webové stránky jsou snadno použitelné a poskytují klientům vše, co potřebují k nalezení a nákupu nemovitosti.
rezervacni_system

Rezervační systém je softwarová nebo webová aplikace, která umožňuje uživatelům provádět rezervace pro různé služby. Je vhodné je implementovat na webové stránky hotelů, webové stránky restaurací, zdravotnických středisek a mnoho dalších. Rezervační systémy umožňují uživatelům prohlížet dostupné možnosti, vybírat data a časy. Pro firmy představují efektivní způsob, jak automatizovat proces rezervací a zlepšit celkový zážitek zákazníků.

Interaktivní mapa umožňuje návštěvníkům rychle a snadno získat přehled o lokalitě, kde se nachází daný projekt nebo pozemek. To je důležité zejména pro zájemce, kteří hledají nemovitosti v konkrétních částech města nebo regionu. Mapa tak může zobrazovat dostupné nemovitosti na vybraném území. Návštěvníci následně vidí výčet nemovitostí a pozemků v dané lokalitě a následně získají rychlý přehled o nabídce.

interaktivní objekt

Nabídka nástrojů
a
interaktivních prvků

360 panorama webových stránek pro developery od společnosti Expert Dev. Panorama umožňuje uživatelům prozkoumat webové stránky ze všech stran.

Tato technologie umožňuje uživatelům z jediného bodu prozkoumat každý kout nemovitosti a přilehlého okolí z pohodlí domova. 360stupňové panorama tak pomáhá potenciálním zájemcům o nemovitost prohlédnout si nabízený prostor ve vysoké kvalitě, což vytváří zážitek, který se velmi blíží reálné návštěvě daného místa. Tento nástroj může výrazně urychlit proces rozhodování klienta.

Virtuální prohlídky jsou pro prezentaci nemovitostí ideální. Tato forma prezentace umožňuje zájemcům  procházet si prostory online se všemi detaily, aniž by museli fyzicky navštívit místo. Díky tomu je možné ušetřit čas a zjednodušit proces pro kupující i prodejce. Virtuální prohlídka je tak skvělý způsob, jak poskytnout reálný pohled na nemovitost a zvýšit angažovanost uživatelů.

Virtuální prohlídka webových stránek pro developery od společnosti Expert Dev. Přesvědčte se, že vaše webové stránky budou vypadat profesionálně a budou splňovat vaše potřeby.

JAK PROBÍHÁ VYTVOŘENÍ WEBOVÝCH STRÁNEK?

Plánování a analýza

Nejprve se ponoříme do světa vaší realitní kanceláře, abychom lépe porozuměli vašim potřebám a cílům. Identifikujeme klíčové aspekty vašeho obchodu s nemovitostmi a ujasníme si konkrétní cíle výsledného webu. Zaměříme se na vaši cílovou skupinu, podle které vytvoříme obsahovou strategii pro správný zásah potenciálních zákazníků.

Návrh a webdesign

Ve druhé fázi navrhneme wireframe a základní konstrukci webu. Poté začneme vytvářet originální webdesign na míru vaší realitní kanceláře s důrazem na přehlednost pro vaše zákazníky. Během této fáze s vámi budeme aktivně komunikovat, aby výsledný design přesně splňoval vaše požadavky a představy o výsledné podobě webu.

Vývoj webu a implementace

Během tohoto kroku se náš tým IT odborníků a programátorů soustředí na kvalitu a precizní implementaci, aby zajistili, že každý prvek na stránkách pracuje spolehlivě a efektivně. Nedílnou součástí je také testování webu pro ověření funkčnosti a responzivity.

SEO a copywriting

Dbáme na to, aby každý náš web byl plně výkonný a viditelný na nejvyšších pozicích ve vyhledávání SERP. Pro tento účel je klíčové SEO, které nám umožňuje optimalizovat obsah stránek pro každý vyhledávač, ať už se jedná o Google, Seznam nebo jiný. Podstatou je pro nás také zvýšení rychlosti načítání webu a práce na UI.

Spuštění a podpora

Po spuštění stránek zajišťujeme komplexní technickou podporu, abychom byli vždy k dispozici pro případné úpravy na webu, dotazy nebo technické problémy. Pro vaše nové webové stránky vám zajistíme jednoduchý a srozumitelný návod, abyste si v případě zájmu mohli snadno samostatně upravovat a aktualizovat veškerý obsah.

Sledování výkonnosti

Zde se zaměřujeme na sledování výkonnosti vašich webových stránek přes analytické nástroje, jako je například Google Analytics nebo Google Search Console. Monitorujeme především návštěvnost webu, chování uživatelů a výsledky SEO, čímž získáváme cenné informace o funkčnosti stránek, na základě kterých můžeme provádět různá vylepšení.

PROČ MÍT REALITNÍ WEB OD EXPERT DEV?

Letité zkušenosti

Naše firma má za sebou již několik let zkušeností s weby pro developery, ale i jednostránkových microsite pro spokojené klienty z celé republiky. Naše praxe a široká nabídka služeb je pro vás zárukou, že vaše realitní kancelář získá web, který pohotově osloví nové zákazníky a podpoří efektivní a rychlý prodej nabízených nemovitostí.

Online propagace

Naše služby v oblasti online propagace pro realitní kanceláře poskytují komplexní strategie pro efektivní zvýšení viditelnosti a dosahu vašich webových stránek. Zaměřujeme se na správu kampaní přes sociální sítě, zejména Facebook, Instagram a LinkedIn včetně PPC reklamy přes marketingové nástroje Sklik a Google Ads.

Interaktivní prvky

Naši vývojáři integrují na realitní weby moderní interaktivní prvky, jako jsou interaktivní mapy s možností filtrování a vyhledávání nemovitostí podle různých kritérií, virtuální prohlídky umožňující uživatelům prozkoumat nemovitosti online, a chatovací rozhraní pro okamžitou komunikaci s makléři. Tyto nástroje zvyšují zapojení uživatelů na webu a zvyšují pravděpodobnost konverze.

Klientská podpora

Prvotřídní klientská podpora a 100 % servis je pro nás základem pro úspěšnou spolupráci. Od prvotní poptávky až po pravidelné aktualizace a technickou podporu jsme tu vždy pro vás, abychom kdykoliv reagovali na vaše požadavky, zodpovídali dotazy a nabízeli odborné rady a nápady pro vylepšení včetně pravidelného reportingu.

Jiří Nevařil, hlavní Designer/programátor ve společnosti Expert Dev

Jiří Nevařil

Designer / Programátor
Online schůzka
Zaujali jsme? Sjednejte si nezávaznou online schůzku s naším obchodním zástupcem. Společně se pobavíte o potřebách vašeho projektu a možné spolupráci. Čím dříve se domluvíme, tím dříve bude hotovo.

Časté
otázky
a odpovědi

Jednoduché šablonové weby jsme schopni zpracovat během pár týdnů. Složitější webové stránky na míru trvají vždy delší čas v závislosti na rozsahu prací a nároků na web.

V úvodní fázi od vás budeme potřebovat maximum informací o vaší realitní kanceláři, které budete chtít zveřejnit na webu. Pokud máte vlastní nápady na texty nebo grafiku, rádi vše zakomponujeme na web.

Celková cena za webové stránky se odvíjí od rozsahu webu, množství funkcí včetně interaktivních prvků a prací zaměřených na webdesign. Pro bližší představu nás kdykoliv kontaktujte pro nezávaznou poptávku.

Důležité prvky zahrnují snadnou navigaci, prezentaci nemovitostí, možnost filtrování, online rezervace prohlídek, chatovací okno, 3D vizualizace, 3D modely, rezervační systém, 360° panorama nebo například hypoteční kalkulačky.

Ano, všechny naše webové stránky jsou plně responzivní, což znamená, že se automaticky přizpůsobí různým zařízením, včetně mobilů a tabletů.

Po dokončení webu vám poskytneme návod pro správu obsahu, podporu při jakýchkoli otázkách a možnost dohodnout se na dlouhodobé údržbě a aktualizacích stránek.

Balíčky webových stránek od Expert Dev

Šablonové webové stránky

od 12 000 Kč

Pro menší firmy a živnostníky, kterým stačí jednoduché webovky.

Mikrostránky

od 7 500 Kč

Pro všechny, kteří potřebují rozšířit svůj web o novou mikrostránku.

Webové stránky na míru

od 30 000 Kč

Pro větší podnikatele, kteří touží po propracovaném a jedinečném webu.

E-shop

od 39 000 Kč

Pro každého, kdo chce úspěšně prodávat zboží na internetu.

Naše služby
neznají hranic

Mapa České republiky s vyznačenými lokalitami, kde společnost Expert Dev nabízí své služby

Tvorbu webových stránek pro realitní kanceláře nabízíme po celé ČR.

Zlín | Brno | Praha | Olomouc | Ostrava a další