Expert Dev, s.r.o.

programátor Nette Brno

Hlavní náplní naší práce je tvorba webových stránek Brno a webových aplikací na míru. Veškeré tyto služby vyvíjíme na moderních CMS systémech, jako jsou WordPress, Joomla nebo Drupal, či na zrychleném řešení Headless CMS, který dokáže majitelům webových řešení přinést značnou konkurenční výhodu.

Takovou výhodu však umí přinést také framework Nette, který je ideálním PHP programovacím jazykem určeným pro vývoj webových a mobilních aplikací, ale také desktopových a multiplatformních aplikací. K naší práci používáme i další PHP frameworky, jako je Symfony, Laravel, Yii, PHPixie, Phalcon nebo Codelgniter. Klientům chceme v oblasti tvorby webových aplikací nabízet špičkový servis, a proto náš tým zkušených programátorů využívá k práci právě tyto nejmodernější trendy a technologie.

Potřebujete ke službě programátor Nette Brno více informací?

programátor Nette Brno

Nette framework: co to je?

Jedná se o oblíbený nástroj určený pro tvorbu moderních aplikací v PHP. Framework Nette je výkonný a srozumitelný a s přehledem uspokojí i ty nejnáročnější PHP programátory. Je také podporován aplikacemi AJAX, KISS či DRY a nabízí kromě znovu-použitelnosti kódu také celou řadu dalších technických inovací. Jednou z hlavních předností Nette framework je zejména dokonalé a snadno rozšiřitelné zabezpečení webových aplikací. Zároveň však dokáže zajistit také zjednodušení psaní kódu, ulehčení jeho čtení a také jeho lepší strukturovanost. Vaše práce tak bude efektivnější a podstatně příjemnější. Právě proto má Nette aktivní komunitu PHP vývojářů a řadu společností, které jej již k vývoji svých webových řešení využilo.

Mezi společnosti, které již Nette framework využívají patří např. Slevomat, CSFD, Mladá fronta, SmartSupp, Logio, VLTAVA-LABE-PRESS, Supraphon, DHL, Definitions, Glogster, Abbreviations, Internet Info, ESET, či Lyrics.

0
let zkušeností

Ceník programování expert dev

Programování PHP

od 600 Kč / hod

Programování napříč PHP framework. 

FULLSTACK programátor

od 750 Kč / hod

Programování napříč PHP framework včetně JS, CSS, HTML a dalších technologií.  

e-shop na míru V PHP

Kontaktujte nás

Pro náročné podnikatele, kteří touží po do nejmenšího detailu propracovaném a jedinečném e‑shopu.

Tvorba webových stránek

od 12 000 Kč

Úsporná i komplexní webová řešení podle požadavků.

Naši
vážení
zákazníci

Nově
vybrané reference

Proč používat framework Nette?

Ptáte se, proč je vlastně dobré Nette využívat? Důvodů je několik. V první řadě je postavený tak, aby byl pro uživatele co nejjednodušeji použitelný, ale také tak, aby bylo zábavné s ním pracovat. Nabízí totiž úspornou a srozumitelnou syntaxi, která se přizpůsobuje vašemu způsobu programování a debugování. Díky tomu se můžete soustředit na kreativní stránku vývojářských prací u webových aplikací. Kromě klasických webových stránek Brno však najde Nette své využití také při programování e-shopů, blogů, CMS atd.

Jedná se tak o ideální řešení pro PHP programátory, kteří chtějí zrychlit, zlepšit a zjednodušit způsob vytváření webových aplikací. Díky jednoduchému rozhraní API totiž dokáže Nette také usnadnit práci s nejrůznějšími ovladači, modely a dalšími funkcemi.

PHP framework Nette: zjednodušte vytváření vašich webových stránek i aplikací v Brně.

Latte – moderní šablonovací systém PHP Nette

Součástí PHP frameworku Nette je také Latte. Jedná se o flexibilní, rychlý a hlavně bezpečný šablonovací systém, který nabízí šablony pro jazyky PHP, JS, C#, C++, Java, Python či Ruby. Tyto šablony jsou do souborů ukládány jako *.latte a obsahují HTML kód.

Latte nabízí možnost mít na jedné stejné stránce více šablon, které se mohou tvořit použitím exitujícího šablonovacího systému Twig nebo pomocí Latte’s API. Šablonovací systém Latte je snadný pro PHP programování a skvěle se postará o vzhledovou vrstvu aplikace. Vykreslí webovou stránku tak, že do předem připravené webové šablony vyplní data z jiné části aplikace. Jeho syntaxe je velmi intuitivní a pomáhá tak ke snadnější tvorbě webových stránek Brno.

Co je však důležité vypíchnout u vlastností Latte, je schopnost rozložit celou stránku webu na několik menších šablonových sad a z těch znovu stránku poskládat. Rozdělovat takto stránky na menší je výhodné, protože se mohou použít na více místech. Poté můžete změnou jediné šablony upravit několik dalších stránek najednou!

Existuje několik způsobů, jak efektivně rozdělit web stránku na šablony, layouty, komponenty nebo formuláře. Ale zvolit ten správný způsob, to je zásadní pro budoucí udržitelnost a rozšiřitelnost vašich web stránek.

Jiří Nevařil, hlavní Designer/programátor ve společnosti Expert Dev

Jiří Nevařil

Designer / Programátor
Online schůzka
Zaujali jsme? Sjednejte si nezávaznou online schůzku s naším obchodním zástupcem. Společně se pobavíte o potřebách vašeho projektu a možné spolupráci. Čím dříve se domluvíme, tím dříve bude hotovo.

Nejste z Brna?
nevadí

Odkazy služeb - mapa