Expert Dev, s.r.o.

Tvorba webových stránek
Hradec Králové

Našim hlavním cílem je tvorba webových stránek ve vlastním CMS systému, šablonových webových stránek, e-shopů, webových aplikací, a to konkrétně v Hradci Králové a okolí. Využíváme moderní redakční systémy jako  WordPress, Joomla nebo Drupal. Velmi dobře také rozumíme optimalizovaným microsite webovým stránkám. V rámci našich dovedností nemáme problém s úpravou jakéhokoliv open source webového řešení. K realizaci webovek používáme taky nejmodernější programovací jazyky jako jsou HTML, CSS, JS a PHP.

Můžete se spolehnout na rychlou komunikaci, špičkovou kvalitu a dodržení domluvených termínů.

Tvorba webových stránek Hradec Králové

Svěřte tvorbu webových stránek Hradec Králové našim odborníkům

Bez kvalitně propracovaných webových stránek se dnes žádná firma neobejde. Díky práci od našich profesionálů tak můžete snadno oslovit cílovou skupinu vašich potenciálních zákazníků. Získáte tak výrazný náskok před konkurencí.

Dbáme na to, aby vaše tvorba webu byla šitá na míru vašim potřebám. Klientům se snažíme nabídnout maximum pro co nejefektivnější výsledek.

0
let zkušeností

Cena webových stránek od Expert devu

Šablonové webové stránky

od 25 000 Kč

Pro menší firmy a živnostníky, kterým stačí jednoduché webovky.

Mikrostránky

od 8 000 Kč

Pro všechny, kteří potřebují rozšířit svůj web o novou mikrostránku.

Webové stránky na míru

od 50 000 Kč

Pro větší podnikatele, kteří touží po propracovaném a jedinečném webu.

E-shop

od 50 000 Kč

Pro každého, kdo chce úspěšně prodávat zboží na internetu.

Naši
vážení
zákazníci

Nově
vybrané reference

Tvorba webových
stránek na dálku,
i když nejsem z Hradce Králové?

V rámci spolupráce se můžeme sejít v kanceláří či kavárně přímo v Hradci Králové, nebo se můžeme taktéž domluvit online nebo telefonicky. Naši odborníci jsou Vám kdykoliv k dispozici. Na základě naší domluvy jsme schopni rychle připravit poutavou textaci, grafické práce a veškeré potřebné další podklady. Tvorbu webových stránek tak můžete nechat plně v naší režii a pouze koordinovat naši práci.

Tvorba webových stránek Hradec Králové | Služby

E-SHOP NA MÍRU Hradec Králové

S responzivním webovým designem se budou stránky správně zobrazovat na všech zařízeních. Naše tvorba www stránek tak dodají vašemu online podnikání maximum, a to především díky využití nejmodernějších technologií.

SEO OPTIMALIZOVANÝ MICROSITE Hradec králové

Díky správné SEO optimalizaci se bude váš web zobrazovat na nejvyšších pozicích ve vyhledávání. Samozřejmostí je rychlost načítání webu a funkční technické provedení. Naše microsite stránky dokážou zacílit na konkrétní lokalitu a obor, v následujících příkladech, které uvádíme, se jedná o cílení města Hradec Králové.

ZAJIŠTĚNÍ DOPLŇKOVÝCH SLUŽEB PRO VYTVOŘENÍ WEBU

Součástí kompletního webového řešení je i zajištění veškerého webového poradenství, zabezpečení SSL, webhostingu, domény nebo e-mailových služeb. Víme, že u vytvoření webu a nasazení na doménu to mnohdy nekončí. Poskytujeme proto i navazující práce z oblasti IT a programování.

ŠABLONOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY Hradec Králové

Jedná se o finančně nejméně náročnou variantu, kde se cena pohybuje v řádech stokorun. Webová stránka je snadno citovatelná a lze ji kdykoliv snadno aktualizovat dle potřeby. Webové šablonové stránky jsou obvykle vytvořeny v HTML, CSS a JAVA, některé jsou vytvořeny ve WordPressu nebo jiných CMS. Mohou být použity jako základ pro navrhování webových stránek různých typů, od blogů až po stránky elektronického obchodování.

CENA TVORBY WEBŮ Hradec Králové

Cena za vytvoření webu závisí na mnoha faktorech, jako je složitost vašeho projektu, časový rámec a rozpočet. Rádi byste znali ceník tvorby webových stránek v Hradci Králové? Kontaktujte nás e-mailem nebo telefonicky, rádi se s Vámi sejdeme i osobně v naší kanceláři.

Na kafé se můžeme potkat v OC Futurum Hradec Králové (Brněnská 1825/23A, 500 09 Hradec Králové). Pokud dáváte přednost kanceláři a řešit váš projekt v naprostém soukromí, tak můžeme naplánovat schůzku v kancelářích Technologického centra Hradec Králové (Piletická 486/19 – letiště, 503 41 Hradec Králové).
Tvorba webových stránek Hradec Králové | Redakční systémy

WEBOVÉ STRÁNKY TVOŘÍME NA MODERNÍCH REDAKČNÍCH SYSTÉMECH

Připravíme pro vás weby na míru přesně podle vašich představ s možností přidávat PR články do blogu, prezentaci vaší firmy nebo třeba e-shop pro online podnikání. Z hlediska snadné správy webu se zákazníkům velmi osvědčil nejpoužívanější redakční systém WordPress, který se vyznačuje kombinací jednoduchého zacházení s neomezenými funkcemi. Mezi další oblíbené redakční systémy můžeme zařadit GET Simple CMS, Drupal, Joomla a Headless.

Vytvoření takových webových stránek Hradec Králové je sice složitější, ale zajistí kvalitnější prezentaci vaší firmy. Pokud se chcete spíše zaměřit na tvorbu e-shopu v Hradci Králové, máme pro vás připravené systémy, jako jsou ShopifyOpenCartPrestashop nebo Magento.

Máte zájem o naše služby?

FAQ 1

PROČ INZERUJEME TVORBU WEBOVÝCH STRÁNEK PRO ZÁKAZNÍKY V Hradci Králové?

V Hradci Králové a blízkém okolí máme řadu spokojených zákazníků. Pochvalují si nejen naši cenovou dostupnost, ale také kvalitu služeb a dodržení termínů. Díky našim odborníkům získali taktéž výrazný náskok před konkurencí. V oblasti tvorby webových stránek a online marketingu se pohybujme již dlouho, a proto jsme schopni rychle a za přijatelnou cenu nabídnou ty nejlepší služby pro vaše podnikání.

FAQ 2

Jsme Vám kdykoliv k dispozici

Dodáním Vámi požadované služby naše spolupráce nekončí. Pokud budete potřebovat cokoliv změnit, editovat nebo si nebude vědět rady, jsme Vám kdykoliv k dispozici. Našim zákazníkům jsme zvyklí poskytovat tu nejlepší podporu v každé situaci. 

FAQ 3

Jaké informace od vás potřebujeme?

V rámci naší spolupráce od vás budeme potřebovat základní informace o vaší firmě a službách, případně vaše vlastní grafické podklady. Můžete se však plně spolehnout na práci našich grafiků. Následně tak vytvoříme webovou stránku plně odpovídající vašim potřebám s poutavou textací a špičkovým designem.

FAQ 4

Na příznivé ceny se u nás můžete spolehnout.

Základní webové stránky vytváříme pomocí šablon. Následně se věnujeme grafickým pracím, textaci a SEO optimalizaci. Náklady na tvorbu webové stránky jsou tak velmi nízké, jelikož poskytujeme vše v jednom celku.

kontaktní osoba společnosti Expert Dev - Jiří Nevařil

Jiří Nevařil

Designer / Programátor

Online schůzka

Zaujali jsme? Sjednejte si nezávaznou online schůzku s naším obchodním zástupcem. Společně se pobavíte o potřebách vašeho projektu a možné spolupráci. Čím dříve se domluvíme, tím dříve bude hotovo.

Časté
otázky
a odpovědi

Připravíme pro vás detailní návrh, který poté společně prodiskutujeme. Následně se domluvíme na případných změnách a doladění detailů. Našim cílem je, aby výsledek dokonale odpovídal vašim potřebám.

Cenové rozpětí je individuální. Sdělte nám svoji představu a kolik plánujete do projektu investovat. Záleží nám na oboustranné spokojenosti, a proto vypracujeme takovou nabídku, která přesně odpovídá vašim požadavkům.

Na tvorbu obsahu máme vlastní tým profesionálů, na který se můžete plně spolehnout. Pokud však máte vlastní obsahový materiál, rádi jej překontrolujeme a opravíme, aby tak vše odpovídalo vašim potřebám.

Dle vašeho přání lze kdykoliv provést jakoukoliv úpravu textu i grafiky snadno a rychle. O pravidelnou aktualizaci vašeho obsahu se rádi postaráme.

Doba dodání záleží na konkrétní složitosti vašeho webu. Jednoduché projekty jsme schopní dodat během jednoho měsíce. Náročnější poté do tří měsíců.

Tvorba webových stránek ve více jazycích nám nedělá problém. Například stránka právnické kanceláře Moreno Vlk & Asociados prezentuje obsah nejen v češtině, ale také slovenštině, angličtině i španělštině.

Naše pobočky najdete po celé České republice. Dle vašich potřeb se můžeme domluvit také telefonicky nebo online.

SEO optimalizace

Cílená optimalizace pro lokalitu Hradec Králové

Efektivně využíváme prostor, který Google nabízí webovým stránkám, které budují kvalitní SEO a provádějí pravidelnou optimalizaci.  Google je nejúčinnější místo pro prezentaci – tvorba webových stránek Hradec Králové

Zacílení na zajímavé klíčové slovo – Tvorba webových stránek Hradec Králové

SEO optimalizace

Při výběru klíčových slov pro vstupní stránku nás zajímala klíčová slova – tvorba webových stránek Hradec Králové, tvorba webu Hradec Králové, tvorba webových stránek v Hradci Králové. Klíčové slovo může nejen souviset s vašim podnikáním.

SEO optimalizace

Pokud jste se dostali na naši stránku tvorba webových stránek Hradec Králové přes vyhledávač, naše SEO funguje!

Jsme rádi, že se nám podařilo vás zaujmout. Pokud jste na nás narazili z vyhledávače, máme důkaz, že naše SEO funguje. 

Nejste z Hradce Králové?
nevadí

Mapa měst